Blog

Update Smart Desktop AI 01.08.2024

**Hallo Smart Desktop-gebruikers,**

Ik heb een update over het invoeren van je betalingsgegevens op je dashboard.

Binnen een paar uur zal het ontwikkelingsteam de optie toevoegen om je betalingsgegevens in te voeren via je dashboard. Controleer daarom je dashboard regelmatig om te zien wanneer deze beschikbaar is. Dit zal ook dienen als een manier om je account te verifiëren.

IEDEREEN moet de gegevens van zijn sponsor invullen:

**(HIER ZIJN MIJN GEGEVENS)**

⭕️ **E-mailadres van de sponsor** – anneonlinemlm@gmail.com

⭕️ **Affiliate code van je sponsor**: 5241

⭕️ **Voor- en achternaam van de sponsor**: Annemarie van Keijzerswaard

Hoe meer informatie je hebt, hoe beter. Als je alleen het affiliate referral code nummer hebt, is dat ook goed.

**Voor inwoners van de VS: Je zult je naam invoeren zoals deze op je bankrekening staat (niet de naam van de bank). Zorg ervoor dat je voor- en achternaam overeenkomen met de naam waarmee je je hebt aangemeld als Affiliate, en voer vervolgens je rekening- en routingnummers in.**

**Voor iedereen die buiten VS woont: Het ontwikkelingsteam heeft besloten om geen gebruik te maken van USDT Crypto, maar in plaats daarvan Wise te gebruiken voor internationale betalingen. Je zult je Wise-accountgegevens moeten invoeren of, als je er nog geen hebt, klik je hier op de link om een Wise-account aan te maken (Wise is voor internationale affiliates, niet voor VS-affiliates).**

Nadat je het formulier hebt ingevuld, klik je onderaan op VERZENDEN.

Je krijgt dan een pop-up venster met de melding: “Je gegevens zijn succesvol ingediend en verwerkt!”

Wij zijn enthousiast over de groei van mensen die geïnteresseerd zijn in toegang tot ons eerste AI-product en wat uiteindelijk een reeks producten zal worden, gewijd aan de markt voor kleine en middelgrote bedrijven.

We zijn ook zeer verheugd over ons affiliate-programma. Het is dankzij jullie, de affiliates, dat we deze groei ervaren.

Echter, het programma moet werken op basis van echte en geverifieerde accounts. Vul het formulier zo snel mogelijk in om ons te helpen bij het verificatieproces. We willen degenen belonen die het verdienen om beloond te worden voor het aanbrengen van echte accounts bij Smart Desktop AI.

 

Geef een reactie