Gestart: 22-03-2021
Minimaal abonnement: € 499 maximaal € 1999 voor 3 jaar.
Deposit: €1999 is 6 termijnen
Withdraw: is aangevraagd en onderweg.
Link op aanvraag

NeXyiu is een Italiaans bedrijf gestart als start up in 2018, hebben eerst een Shopping Community gecreëerd om zo hun producten en services aan te kunnen bieden aan hun abonnees. In Italië is dit een groot succes, waardoor ze sinds eind 2020 van een BV naar een NV zijn gegaan, omdat een aantal grote investeerders zich hebben aangesloten. Hierdoor kunnen ze dit grote succes nu ook uitrollen in Europa. Inmiddels is Spanje, Griekenland en Frankrijk al gestart. Voor de komende jaren hebben ze grote plannen,  ze willen Rusland, Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Portugal, België en Nederland openen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor ons.

Je koopt een abonnement en krijgt hierna voor 3 jaar elke maand 40, 80 of 170 euro die je kunt besteden aan de producten of services van Nexyiu, maar je mag dit ook gewoon naar je bank laten uitbetalen.

Wil je buiten de producten en services die Nexyiu aanbied ook extra verdienen met de opbouw van een team. Dan kan dit ook en kun je leuke provisies en bonussen verdienen die je maandelijks ontvangt. En wat geweldig is dat wat je opbouwt aan bonus en provisie je dit ook behoud, zolang je abonnement loopt. Zo kunnen je maandelijkse bonussen oplopen tot mooie extra’s elke maand.

Wil je hier meer info over neem dan even contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.