Hunter Ace

Hunter Ace

Hunter Ace

Eindelijk was het zover: vandaag mochten we onze kleine Hunter Ace ophalen bij de fokker! Op één broertje na waren al zijn nestgenootjes inmiddels naar hun gouden mandjes vertrokken. Nog even een laatste speelsessie met zijn broer en toen was het tijd voor Hunter om naar zijn nieuwe thuis te gaan.

Met een tas vol huishoudelijke tips—zoals voedingstijden en het schema voor de volgende entingen—en na een warm afscheid van de kindjes bij de fokker, gingen we op weg naar huis. Daar stond hem een grote verrassing te wachten: de rest van de beestenboel! Vooral de imposante Maine Coons trokken zijn aandacht. Geen wonder, want als je zelf maar 2,5 kilo weegt, zijn heren van 8 kilo toch echt wel indrukwekkend groot. Gelukkig waren ze al gewend aan het puppengeweld van de afgelopen dagen, dus ze waren vooral nieuwsgierig naar hun nieuwe huisgenoot.

De eerste nacht verliep verrassend goed. Natuurlijk was er wat gepiep—het is ook niet niks, zo’n nieuwe omgeving!—maar met een knusse plek op de bank dichtbij hem, viel hij uiteindelijk rustig in slaap. En alsof hij al jaren meedraait, deed hij zelfs keurig zijn behoefte buiten.

Hunter Ace is gearriveerd en het avontuur kan nu echt beginnen!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.