Traden via BitBrokerTrade – Anneonline

Last Updated on 7 juli 2021 by Anneonline

Zelf traden kan erg veel tijd kosten, daarom laat ik het doen door BitBrokerTrade een Nederlands bedrijf met traders.
Alles gaat in euro’s (via Ideal) je geld hou je in eigen beheer en kun je per direct weer opnemen en op je bank laten storten.

Hoe werkt het precies.
Je meld je aan bij BitBrokerTrade (en nee geen referrallink, het is geen MLM/Netwerk)
Je start in BitBrokerTrade door minimaal € 10, – te storten, hiermee betaal je de traders fee. Wat betekent, dat als ze niet traden voor jou, je ook geen kosten hebt. Dus geen maandelijkse vaste kosten, alleen de commissie als ze voor je traden.

Het geld waar ze mee mogen traden, staat in je eigen exchange, b.v. Bitvavo (TIP ook hier alles met ideal en in het Nederlands) , Binance of 1 van de andere exchanges.
Door een API aan te maken en deze te koppelen aan BitBrokerTrade, geef je hun toestemming om met jou geld, trades aan te kopen en te verkopen, ze kunnen er niets uithalen, je geld blijft dus altijd in je eigen wallet staan.

Nadat je exchange is gekoppeld en er minimaal €30 in je Euro wallet staat, gaan ze trades voor je aankopen.

je kunt zelf aangeven welke coins je wil traden en met welke winst je ze wil verkopen. Hun tip zelf is om tussen de 1,5 en 1,8 in te stellen, hier blijken de beste resultaten mee behaald te worden, stel je het percentage te hoog in, dan is het voor traders ook niet haalbaar en zullen ze niet voor je inkopen.

1 tip wil ik je wel geven, meld je aan op hun facebookpagina, hier staan veel handige tips. Ook alle info over hoe alles werkt, staat keurig in het Nederlands op de website of kun je hun via support vragen.

Wat ik zelf eerst een aantal dagen heb gedaan, nadat je 10 euro hebt gestort in BitBrokerTrade, kun je een simulator aanzetten, deze werkt hetzelfde als de echte versie, maar hierin mag je met 10.000 euro alles testen.
Dit is zeker handig om zo alles eerst goed te begrijpen en daarna te starten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.