Blog NL,  Recepten & Koken

Glutenvrije Chocolade Mug Cake

in 2 Minuten

Zin in iets lekkers, maar geen tijd (of zin) om lang in de keuken te staan? Deze glutenvrije chocolade mug cake is je redding! 🍫 In slechts 2 minuten heb je een warme, smeuïge traktatie. Perfect voor die onverwachte trek of een snelle verwennerij.

Wat heb je nodig?

  • 3 el glutenvrij zelfrijzend bakmeel
  • 3 el suiker
  • 2 el cacaopoeder
  • Snufje zout
  • 3 el melk (plantaardig kan ook)
  • 1 el olie
  • Optioneel: handje chocolade chips

Hoe maak je het?

  1. Meng alle droge ingrediënten in een mok.
  2. Voeg melk en olie toe en roer tot een glad beslag.
  3. Roer de chocolade chips erdoor.
  4. Zet 60-90 seconden in de magnetron op vol vermogen.

Laat even afkoelen en geniet! ☕

    Leave a Reply